doneUitgebreid assortiment
doneScherpe prijzen
doneRuime voorraad
doneSnelle levering
doneProfessionele support

REPARATIES

Alvorens u een keuze maakt uit een van de volgende opties, willen wij u attenderen op onze FAQ-pagina en/of de product-handleidingen die beschikbaar zijn op onze website. Wellicht vindt u daar de benodigde informatie.

Indien u alsnog de aanvraag wenst te doen, kies dan uit een van deze opties:

  • Voor koelingen/vriezers en aanverwante koude-technische producten kiest u Koeltechniek;
  • Voor elektrische grills, friteuses, ovens, vaatwassers en aanverwante producten kiest u Warmtetechniek;
  • Voor apparatuur die op gas werkt kiest u Gastechniek;
  • - Niet voor alle items geldt een externe monteurs-opdracht. Er zijn vele Back2Base producten die retour gestuurd moeten worden ter reparatie in ons bedrijf. Hiervoor ontvangt u een EHV-nummer met ofwel een RMA kenmerk ter retournering, ofwel een ophaalopdracht vanuit ons. Verschilt per product. Indien u eerst info wenst, kunt u ons contacteren.-

Als u uw keuze heeft gemaakt krijgt u een aanvraagformulier te zien dat u volledig moet invullen. U ontvangt een reparatie-aanvraag kenmerk met een kopie van het formulier op het ingelogde emailadres. We verzoeken u om dit kenmerk óf het later gegeven reparatie-nummer altijd te gebruiken bij alle contact over deze reparatie.
Na controle en verwerking door onze Serviceafdeling zullen wij u z.s.m. terug berichten of de aanvraag is doorgezet. Dit ontvangt u opnieuw op het ingelogde emailadres.

DISCLAIMER:

--- Gezien de toenemende drukte en het tekort aan personeel bij onze serviceproviders, bestaat de kans dat uw klant moet wachten op de uitvoering van de service. We zijn afhankelijk van de marktbeschikbaarheid en hebben vernomen dat klanten niet altijd vooraf worden gebeld voor een afspraak. In plaats daarvan wordt uw klant benaderd op het moment dat de monteur beschikbaar is. Daarom vragen we u vriendelijk om de openingsdagen, -tijden, adresgegevens en andere relevante informatie van uw klant nauwkeurig in te vullen. Verzoek ook om deze wijzigingen met uw klant te delen om verwachtingen te managen. We begrijpen dat dit enige overlast kan veroorzaken, maar deze aanpassingen stellen ons in staat om efficiënter te werken en de servicekwaliteit te verbeteren. We waarderen uw begrip in deze situatie.---

Koeltechniek Warmtetechniek Gastechniek

Retourneren

U wenst goederen te retourneren. De voorwaarden om goederen te retourneren staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden. Controleer deze om verrassingen te voorkomen.

Nadat u op Artikelen Retourneren klikt, krijgt u een aanvraagformulier te zien. Vul deze zo compleet mogelijk in. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal deze in behandeling worden genomen. Na goedkeuring wordt er een RMA-nummer toegekend, die u nodig heeft om het product retour te kunnen sturen. Retourzendingen zonder dat RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Na ontvangst van het geretourneerde artikel gaan wij er alles aan doen om te zorgen voor een snelle en correcte afhandeling.

Artikelen retourneren
Toegevoegd in Winkelwagen.
X
Artikel toegevoegd aan uw verlanglijst.
X