doneUitgebreid assortiment
doneScherpe prijzen
doneRuime voorraad
doneSnelle levering
doneProfessionele support

Reparaties

Alvorens u een keuze maakt uit een van de volgende opties, willen wij u attenderen op onze FAQ-pagina en/Of de product-handleidingen die beschikbaar zijn op onze website. Wellicht vindt u daar al de benodigde informatie.

Als u alsnog de aanvraag wenst te doen, kies dan eerst voor een van deze opties:

  • Voor koelingen/vriezers en aanverwante producten kiest u Koeltechniek
  • Voor elektrische grills, friteuses, ovens en aanverwante producten kiest u Warmtetechniek
  • Voor apparatuur die op gas werkt kiest u Gastechniek

Als u uw keuze heeft gemaakt krijgt u een aanvraagformulier in te zien dat u volledig moet invullen. U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag met het Reparatie-kenmerk op het bij ons bekende en door u ingelogde emailadres. We verzoeken u om dit kenmerk altijd te gebruiken bij contact over deze reparatie. Vervolgens gaan wij er alles aan doen om de reparatie naar uw volle tevredenheid en zo snel als redelijkerwijs mogelijk is uit te voeren.

Koeltechniek Warmtetechniek Gastechniek

Retourneren

U wenst goederen te retourneren. De voorwaarden om goederen te retourneren staan beschreven in onze Algemene Voorwaarden. Controleer deze om verrassingen te voorkomen.

Nadat u op Artikelen Retourneren klikt, krijgt u een aanvraagformulier te zien. Vul deze zo compleet mogelijk in. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen zal deze in behandeling worden genomen. Na goedkeuring wordt er een RMA-nummer toegekend, die u nodig heeft om het product retour te kunnen sturen. Retourzendingen zonder dat RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Na ontvangst van het geretourneerde artikel gaan wij er alles aan doen om te zorgen voor een snelle en correcte afhandeling.

Artikelen retourneren
Toegevoegd in Winkelwagen.
X
Artikel toegevoegd aan uw verlanglijst.
X