doneUitgebreid assortiment
doneScherpe prijzen
doneRuime voorraad
doneSnelle levering
doneProfessionele support

Over Gastronoble

Gastronoble Food Service Equipment is dé totaalleverancier voor horecagroothandels. Sinds 2006 levert Gastronoble non-food café-, restaurant- en hotelbenodigheden in alle categorieën – van koeltechniek tot tafelgerei, van keukenapparaten tot disposables, van kleding tot schoonmaakmiddelen en nog veel meer.

Gastronoble heeft altijd wat u nodig heeft. Het zorgvuldig samengestelde assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen, met een unieke mix van gerenommeerde merken als Santos, Cambro en Dynamix, maar ook onze bekende eigen merken als Gastro M, Polar, Buffalo, Bolero en nog veel meer. Bovendien wordt het aanbod voortdurend uitgebreid en verbeterd, om zo goed mogelijk bij de wensen van de professionele gebruiker aan te sluiten.

Dit streven naar verbetering vertaalt zich naar de Gastronoble website, waar u 24/7 terecht kunt voor de laatste product- en voorraadinformatie, maar ook in de Gastronoble catalogus die we elk jaar voor u vernieuwen met de nieuwste producten.  Zo beschikt u altijd over de meest recente informatie en kunt u goed geïnformeerd uw bestelling plaatsen.

Met Gastronoble is het fijn zaken doen. Gastronoble houdt de lijnen kort en staat altijd voor u klaar om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. We onderhouden goed contact met relaties  in binnen- en buitenland en u kunt altijd rekenen op de service van ons toegewijde support team. Als onderdeel van een grote Europese organisatie kunnen we niet alleen een scherpe prijs bieden, maar hebben we ook de ervaring en expertise opgebouwd om u bij u al uw vragen van dienst te kunnen zijn.

Gastronoble, uw partner in non-food!

Waarom Gastronoble

Uitgebreid assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen die specifiek zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt.

Scherpe prijzen

Als onderdeel van een grote Europese organisatie zijn wij altijd in staat u een scherpe prijs aan te bieden.

Ruime voorraad

Vrijwel alle artikelen worden uit voorraad geleverd. In het enkele geval dat een artikel niet in Nederland voorradig is, wordt dit artikel zo spoedig mogelijk, vrij van verzendkosten, door ons na geleverd.

Snelle levering

Wij hebben goede afspraken gemaakt met onze transporteurs waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.

Dealer website

Op onze Gastronoble website heeft u 24/7 toegang tot onze product- en voorraadinformatie. Ook kunt u hier direct uw inkoopprijzen zien en uw order plaatsen. De website wordt continue verbeterd en aangevuld met onze nieuwste artikelen.

Professionele support

Door onze jarenlange expertise als onderdeel van een grote Europese organisatie hebben wij de kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Toegevoegd in Winkelwagen.
X
Artikel toegevoegd aan uw verlanglijst.
X