Gastronoble blijft open en helpt u graag in deze moeilijke tijd.

Het coronavirus heeft een ongekende impact op de horeca branche. Horecabedrijven in heel veel landen moeten tijdelijk de deuren sluiten en kunnen niet doen waar ze goed in zijn en waar het in de horeca om draait: hun gasten van dienst zijn. Bij Gastronoble begrijpen we dat dit een ongekend moeilijke periode voor u is. En dat investeringen in non-food horecabenodigdheden nu een uitdaging zijn. Maar wij blijven er – voor zover mogelijk – alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met alles wat u in deze periode misschien nog wél kunt doen. Want op www.gastronoble.com kunt u 24/7 terecht en hebben we nog ruim voldoende voorraad van heel veel producten. Natuurlijk gaan sommige producten nu wat harder dan andere en kunnen we niet van elk product continue beschikbaarheid garanderen, maar we doen ons uiterste best om ook die zo snel mogelijk weer beschikbaar te hebben.

Horecaondernemers zijn immers creatief. En hoe lastig deze periode ook zal zijn, veel ondernemers zoeken naar een zo optimaal mogelijke invulling ervan. Zo gaan veel collega’s bijvoorbeeld de tijd besteden aan een grote schoonmaak. Dan hebben we daarvoor nog genoeg artikelen voor in huis. Van mop tot afvalemmer, van vuilniszak tot handschoen. En alles wat daar tussen zit om een horecagelegenheid in topconditie te brengen en te houden. Anderen zien kansen en mogelijkheden om zich in deze periode te richten op het bezorgen van maaltijden. Ook dan kunnen we helpen met een ruim assortiment – milieuvriendelijke – disposables. Of met keukenapparatuur. Of met een ruime keuze in geïsoleerde bezorgtassen.

En we hebben natuurlijk nog veel meer. Kijkt u vooral op onze website www.gastronoble.com om een overzicht te krijgen van ons ruime assortiment. En vooralsnog kan alles ook nog snel worden geleverd.

We wensen u veel sterkte de komende tijd en we hopen samen met u dat deze onwerkelijke situatie binnen afzienbare tijd weer is genormaliseerd en dat u zo snel mogelijk weer verder kunt met uw onderneming zoals u dat gewend was.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Gastronoble

Toegevoegd in Winkelwagen.
X
Artikel toegevoegd aan uw verlanglijst.
X