Gastronoble, uw Non Food Partner!

Gastronoble Food Service Equipment is uw partner voor al uw Non-Food horeca apparatuur en benodigdheden. Wij zijn uw leverancier van tafel-, keukengerei, restaurant, bar en hotel benodigdheden, keukenmeubilair en intern transport, indoor en outdoor meubilair, apparatuur, disposables en schoonmaakartikelen, koelingen en vriezers, kleding en werkschoenen en reserveonderdelen.

Niet alleen onder eigen bekende merken zoals o.a. Gastro M, Polar, Buffalo en Bolero maar ook van Santos, Cambro, Dynamic en nog veel meer gerenommeerde fabrikanten en merken. Het uitgebreide assortiment wordt continue verbeterd om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen van de professionele gebruiker. Deze verbeteringen vindt u weer terug in onze Gastronoble catalogus die we elk jaar voor u vernieuwen en op onze Gastronoble website die regelmatig wordt aangepast.

Als onderdeel van een grote Europese organisatie met gezamenlijke activiteiten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland, Duitsland, Spanje, Portugal, Tsjechië, Polen en Oostenrijk is Gastronoble Food Service Equipment altijd uw totaal leverancier van professionele horeca artikelen in Europa.

Wat bieden wij u:

Uitgebreid
assortiment

Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 artikelen die specifiek zijn samengesteld voor de professionele horecamarkt.

Scherpe prijzen

Als onderdeel van een grote Europese organisatie zijn wij altijd in staat u een scherpe prijs aan te bieden.

Ruime voorraad

Vrijwel alle artikelen worden uit voorraad geleverd. In het enkele geval dat een artikel niet in Nederland voorradig is, wordt dit artikel zo spoedig mogelijk, vrij van verzendkosten, door ons na geleverd.

Snelle levering

Wij hebben goede afspraken gemaakt met onze transporteurs waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen.

Dealer website

Op onze Gastronoble website heeft u 24/7 toegang tot onze product- en voorraadinformatie. Ook kunt u hier direct uw inkoopprijzen zien en uw order plaatsen. De website wordt continue verbeterd en aangevuld met onze nieuwste artikelen.

Professionele support

Door onze jarenlange expertise als onderdeel van een grote Europese organisatie hebben wij de kennis in huis om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Toegevoegd in Winkelwagen.
X
Artikel toegevoegd aan uw verlanglijst.
X